VÅR FILOSOFI

Salongen har tidigare funnits i Gamla Stan, du kanske har besökt oss där.
För närvarande befinner sig Beauty & Diet inhyrd hos salong Age Balance på Upplandsgatan 33.
Hoppas vi ses där!

Om Beauty & Diet

Christina Stridh

Salongen startades av Christina som har varit hudterapeut sedan 1991. Hon är också utbildad dietist och nagelspecialist. Christina är expert på ansiktsbehandlingar av olika slag. Har du problem med acne, fet eller storporig hy, rosacea, exem, torr och känslig hy, rynkor eller vill förebygga rynkor så hjälper hon dig med sina expertråd.
Christina är auktioriserad hudterapeut och ansluten till SHR, vilket innebär att hon har behandlingsförsäkring.

Christina är också en av de första i Stockholm som började med brasiliansk vaxning för ungefär tolv år sedan. Hon jobbar med både varmvax och vax med remsor. Vi använder oss av en speciell andningsteknik som kunden får utföra för att det skall göra mindre ont. Vi försöker alltid ta hänsyn.

Christina har också hållit på länge (sedan 1986) med manikyr, nagelförlängning/förstärkning och lagning av trasiga naglar. Hon har genom åren dessutom utbildat ca hundra nagelexperter.

Christina har också utfört ca 200 Hot Stone massage-behandlingar och vill alltid ge den där extra ”touchen” så behandlingen blir extra avslappnande.

Kicki är kvinnan som har en fantastisk förmåga att se vad min hud behöver. Hon ser vad som behöver göras, vilka krämer som behövs för att resultatet ska bli perfekt. Min hud har aldrig varit så fin och det vill jag behålla.

– Ylva