ONLINEBOKNING

Välkomna till vår mysiga atmosfär i Gamla stan!
Här får du dina behandlingar i lugn och ro i våra källarvalv.

Här kan du boka din tid enkelt via vår onlinebokning!

Klicka här för onlinebokning

“Vid manikyr- och pedikyr-behandlingar med shellack ber vi er gärna att ta bort materialet på den salongen ni utfört behandlingen på,
detta pga. att vissa material sitter hårdare än andra. Vill ni i samband med er ansiktsbehandling få rådgivning angående
hudvårdsprodukter så ber vi er att gärna boka en kvart extra då tiden emellan kunderna kan vara tight.”

Avbokningspolicy

Vår onlinebokning finns till för att underlätta för er när ni ska boka en tid hos oss, för att allt ska fungera så bra som möjligt, har vi några riktlinjer.

Genom att boka en tid hos oss, accepterar du att vi debiterar dig vid sen avbokning eller vid utebliven närvaro. Debitering av behandling sker som följande 50% vardagar och 100% helger, heldagar samt december månad.

Vid försening till ditt bokade besök ser vi gärna att du hör av dig så vi vet om att du blir sen, vi vill även meddela att vi vid kraftig försening inte kan garantera att vi kan utföra hela behandlingen eller att vi t.o.m. kanske inte har tid att ta emot dig då vi har kunder efteråt.

Alla våra behandlingar går tyvärr inte att boka på onlinebokningen. Detta för att vissa behandlingar kräver en utförligare konsultation innan
behandlingen kan bokas. Dessa behandlingar kan du boka per telefon och konsultationerna är självklart kostnadsfria.

Om du vill avboka din tid ska detta ske senast 24h innan din avtalade tid. Men vi önskar självklart att få avbokningar i så god tid som möjligt. Detta kan du göra själv via onlinebokningen. Avbokning senare än 24h får ej lämnas per mail eller sms till våra mobiltelefoner. Dessa avbokningar måste ske per telefon till din hudterapeut/frisör där ni uppger namn, tid och telefonnummer, annars kan debitering ske. (Detta för att vi vid en utebliven behandling förlorar både en tid som en annan kund kanske velat ha och för att vi tar oss tiden att avvara en tid åt dig som vi sedan ej får betalt för.)

Om du behöver omboka/flytta din avtalade tid önskar vi gärna att detta sker 48h innan din bokade tid, men senast 24h innan, annars kan en debitering ske.

Om du inte hittar en tid via onlinebokningen som passar, ring gärna oss så hittar vi en tid som passar dig.
Du kan boka din tid 1h innan via onlinebokningen. Vill du ha en tid tidigare än så ber vi dig att ringa till oss så ska vi se vad vi kan göra!
När du registrerar dig på onlinebokningen med telefonnummer så får du en SMS-påminnelse 24h innan ditt besök.

Vi önskar att dessa riktlinjer respekteras och att vi ses!

Varmt välkomna till oss på Beauty & Diet!